Välgörenhet & kontakt!

Genom Smartauktioners Välgörenhetsprojekt har vi sedan starten aktivt verkat för att hjälpa privatpersoner, företag och organisationer att omvandla föremål till pengar. Det har handlat om att få fram medel till förmån för allt från den mindre idrottsföreningen till de stora internationella välgörenhetsorganisationerna. Ibland har det handlat om en specifik insamling och ibland om kontanta bidrag i allmänhet.

Alla har inte möjlighet att få fram pengar att skänka till organisationer som tex. Stadsmissionen, Cancerfonden och Hjärt- och lungfonden. Där kan Smartauktioner hjälpa till. Sälj ett eller flera föremål till mycket förmånliga villkor för att sedan skänka hela behållningen, eller en del, till förmån för det ändamål du önskar. Det handlar inte endast om dyrbara objekt. Det kan vara just det du känner för, och har möjlighet att sälja. Kanske ett projekt i din förening, i klassen eller på jobbet. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Kontakta oss gärna för att diskutera just din idé och dina önskemål.

Smartauktioner har under flera år haft förmånen att få hjälpa till att omsätta föremål till pengar som sedan skänkts till förmån för ett antal organisationer, bland andra Läkarmissionen, Stockholms Stadsmission och Barncancerfonden.

Om du vill sälja för egen del, eller vill ha hjälp att hjälpa, är du varmt välkommen att höra av dig!

Med vänliga hälsningar

Christian Minnhagen
VD, Smartauktioner
info@smartauktioner.se


Kontakta oss gärna

SMARTAUKTIONER SVERIGE AB
Alviksvägen 1
167 53 Bromma, Sverige